Kommentar: Vi brukar hälla i kokosmjöken från början för att inte behöva passa maten. Den brukar dock skära sig, så om man föredrar en krämig gryta så kan man hälla i kokosmjölken när det är ca 30 minuter kvar. I så fall behöver man tillsätta ca 1 dl vatten från början istället.
Rör ihop kryddblandningen i en skål. Skala och grovhacka den gula löken. Skala och pressa vitlöken.
Alternativ 1 (lätt och snabbt): Häll i kokosmjölk, lök, vitlök och kryddblandningen i en slow cooker och blanda väl. Kör Slow cookern på High i 4 timmar.
Alternativ 2 (om du har lite mer tid): Sätt Slow cookern på High och lägg till 30-60 minuter extra på tillagningstiden (dvs sätt den på 4,5 - 5 timmar). Häll lite olja i botten på Slow cookern och lägg i vitlök och lök. Låt löken tillagas i 30-60 minuter. Tillsätt sedan kryddblandningen och rör runt. Häll i kokosmjölken och rör runt. Lägg sedan i de tinade kycklinglårfiléerna och rör runt så de täcks av såsen. Kör Slow cookern på High i ytterligare 4 timmar.