Fiskgratäng med sweet chilisås

Superenkel vardagsmat som sköter sig själv i ugnen.

Fiskgratäng med sweet chilisås

Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 50 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser

  • 300 g torskfilé fryst
  • 10 cm purjolök slantad
  • 2 st större morötter slantade
  • 2 dl havre fraiche
  • 3 msk sweet chilisås
  • salt och peppar

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en ugnsfast form och salta och peppra. Skala och slanta purjolök och morötter och strö ut dom över fisken.
  2. Rör samman havre fraiche och sweet chilisås och häll såsen i formen. Grädda mitt i ugnen på 175 grader och låt stå i ca 40 min (om fisken är tinad räcker det med 15-20 minuter).
  3. Servera med långkornigt ris.

Lämna ett svar